U bent:

MKB Installateur

Waarmee we u kunnen helpen:

Duurzame installaties
(bouwen technische ruimte)

Wat voor een traditionele installateur een grote uitdaging kan zijn is de opkomst van de warmtepomp. Juist DAT deel nemen wij graag over.

Er kan een makkelijke scheiding gemaakt worden in de technische ruimte. Wij werken met Stiebel Eltron. Wij kunnen u het werk in de technische ruimte besparen door dat deel geheel over te nemen. Wij ontwerpen het geheel, bieden het aan voor een vaste prijs, regelen de leveringen en de complete installatie en sluiten het aan op uw installatie. Samen met Stiebel Eltron regelen we de inbedrijfstelling en daarmee krijgt uw klant 3 jaar garantie op het totaal.

U kunt als installateur een marge op onze prijzen zetten als u dat wil. Het enige wat wij willen weten is de planning. U biedt daarmee toch het totaalpakket naar uw klant, maar heeft niet de zorgen voor het onbekende.

Wij kunnen nog een stap verder gaan:

Eventueel kunnen we de hele installatie berekenen als u de gegevens aanlevert. Hierdoor weet u zeker dat de gehele installatie klopt, en is afgestemd op het warmteverlies van de woning EN op de principes van een warmtepomp.

Dit deel kunnen wij u los aanbieden qua kosten. Hiermee heeft u wel de zekerheid van slagen en achteraf geen verassingen.

Onze pluspunten:

Ervaring

Vakkundig

Kwaliteit

Tijdelijk

Flexibel

Communicatie

Heeft u ondersteuning nodig?
Neem nu vrijblijvend contact op!

CONTACT

Project Service Installatietechniek

KvK 71352864

Grotestraat 223
5151 RW Drunen

T: 0859028802
T: 0652443215 (beperkt bereikbaar)
Stuur e-mail