Project Service Installatietechniek

OVER ONS

PSI

Vanuit Serge’s loodgietersbedrijf bv en De Drunense Installateurs bv ontstond PSI.

Serge van de Nieuwegiessen is in de praktijk werkzaam vanaf 1995, eerst in loondienst en vanaf 2002 als zelfstandig ondernemer. Gestart met Serge’s loodgietersbedrijf wat later De Drunense Installateurs werd. Daarin was het werk altijd gericht op de particuliere markt. Veelal in het exclusievere werk. Vanaf 2006 is daar het werken aan warmtepomp installaties bij gekomen. Ook is rond die tijd de actie in de retail (winkelbouw) gestart.

Anno 2018 is de B2B kant meer uitgediept, in een nieuwe bv, en zijn de projecten erbij gekomen. Vanaf 2021 heeft dat meer aandacht gekregen wat geresulteerd heeft in PSI ​Project Service Installatietechniek.

PSI staat geheel los van De Drunense Installateurs en zal juist niet werkzaam zijn in de particuliere markt. ECHTER… het neemt de ervaringen uit de particuliere markt wel mee naar de projecten. En daarmee wordt bedoeld: de ervaring in communicatie, het benaderen van verschillende persoonlijkheden, en omgang met mensen. Dat deel onder controle hebben doet wonderen in de projecten waar wij als hulp bij betrokken worden.
Image

Wie wij zijn

De bedrijfsnaam vertelt u al waar wij goed in zijn: We leveren ondersteuning op uw projecten waar we kunnen uitblinken in onze service. Op uw projecten kunnen wij u de juiste service aanvulling bieden, daar waar u de capaciteit tekort komt.

Geef ons uw grootste uitdaging en wij gaan er voor!

Wij zijn geen uitzendbureau die installateurs aan kan bieden. Wij zijn meer van de “A tot Z uitdagingen” en goed in het ondersteunen op uw projecten. Geef ons de grootste uitdagingen en we lossen ze met plezier op. Geheel ontzorgen doen we daarbij het liefst. Maar natuurlijk kunnen we ook zij-aan-zij met uw mensen werken op een project of project onderdeel.

Wat we doen

  • Werkzaamheden t.b.v. water gas, riolering, sanitair en warmte op al uw projecten. Van A tot Z.
  • We zijn snel, flexibel en zeer persoonlijk. Wat ons betreft een must!
  • We lossen graag problemen op en nemen graag de grootste uitdagingen aan.

Heeft u ondersteuning nodig?
Neem nu vrijblijvend contact op!

CONTACT

Project Service Installatietechniek

KvK 71352864

Grotestraat 223
5151 RW Drunen

T: 0859028802
T: 0652443215 (beperkt bereikbaar)
Stuur e-mail